Legyen szó konkrét elképzelésről, kedvenc építőipari márkájáról, vagy ha éppen nincs ötlete ezen a téren, munkatársaink telefonon vagy e-mailben, üzletünkben pedig személyesen is segítenek az Ön számára legmegfelelőbb termékek kiválasztásában és készséggel válaszolnak az Ön kérdéseire.

Megrendelésének ellenértékét az alábbi módokon is kiegyenlítheti: Készpénz, bankkártya, átutalás. Vásárlását rugalmas fizetési módokkal segítjük: Ön fizethet személyesen irodánkban, vagy akár kényelmesen otthonról előre utalással is kiegyenlítheti megrendeléseinek ellenértékét. Válasza az Önnek legmegfelelőbb fizetési módot.

Szakképzett gépkocsivezetőink az ország bármely pontjára kiszállítják a megvásárolt építőanyagot, előzetes egyeztetés alapján, akár építkezésének ütemterve szerint.

Ha Ön még nem találkozott valódi vásárlói élménnyel építkezése, lakásfelújítása, átépítése során, akkor legfőbb ideje, hogy hívjon bennünket, vagy látogasson el bemutatótermünkbe személyesen is. Udvarias kiszolgálással, folyamatos termék akciókkal és szakképzett tanácsadással állunk szíves rendelkezésére.

Ha szeretné  a nálunk vásárolt faanyagot kiszedni, illetve átválogatni van rá lehetőség, de kérjük, hogy  megrendeléskor ezt előre jelezze. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a válogatáshoz több ember szükséges és ez esetben nem áll módunkban külön segítséget biztosítani.

Ha cégünknél vásárolt, de fel nem használt építőanyaga maradt, azt levásárolhatja, vagy visszavesszük. Ennek feltétele: • számla bemutatása • faanyag esetében: a faanyagnak ugyanolyan állapotban kell lennie mint ahogy kiszállítottuk, vagy kiadtuk (nem lehet szennyezett, sérült, stb.) • csomagolt, dobozolt termék esetén: sértetlen, bontatlan csomagolás  A megmaradt építőanyagok visszaszállítása többféleképpen történhet: • visszahozhatja személyesen telephelyünkre • kérésre autót küldünk érte A visszáru elszámolása minden esetben személyesen telephelyünkön történik!

A szállítási díj a felrakodás és fuvar költségét tartalmazza, a helyszínen történő lerakodásról a megrendelőnek kell gondoskodnia! (Külön térítés ellenében a lerakodás igényelhető. Ez esetben az építőanyagok lerakodása a gépjármű mellé/mögé történik. Telekre, emeletre történő behordást nem végzünk!)